Burek Box se nahaja na BTC Tržnici, v Ljubljani. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995 z namenom zagotavljati kvalitetno in vedno sveže pripravljeno hitro prehrano za malice in kosila. Do danes je podjetje razširilo svojo dejavnost, in sicer s slaščičarno, kavarno,  pivnico itd.

Leta 2009 se je podjetje razcepilo z namenom boljše osredotočenosti pri vsaki od dejavnosti, v našem primeru, hitri prehrani. Podjetje se zdaj še bolj intenzivno osredotoča na kakovost hrane ter njene priprave, kar pomeni izbira najboljših ter najbolj okusnih sestavin za naše izdelke, ter, kar pa je najpomembnejše, sodelovanje z enim od najboljših mojstrov priprave bureka na področju Balkana, Dinom Murtezanijem. Ravno kakovost je tudi naša največja konkurenčna prednost.

Leta 2011 smo, kot eni izmed prvih, uvedli dostavo bureka in ostale hitre hrane ter tudi burek catering, v letu 2015 pa blagovno znamko preimenovali v “Burek Party Box”. Party Box-e dostavljamo za zabave, srečanja, različne prireditve itd. Različne velikosti ter okuse (med njimi tudi novi, še nepoznani, bolj eksotični okusi) dostavljamo na dom, v gostinske lokale, poslovne prostore podjetij ter na različne športne prireditve in piknike. Glede na velikost in vrsto se jih lahko servira kot prigrizek ob pijači, predjed ali pa celo kot samostojni obrok.

Leta 2015 sta podjetje prevzela sinova in tako, kot že druga generacija, nadaljujeta očetovo tradicijo.

Osebna izkaznica podjetja

Kiosk – hitra prehrana in steklopihaštvo
Žiga Trpin s.p.
Jelovškova ulica 1A
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI97917788

Nazaj na prvo stran

Na vrh strani