Nazaj na prvo stran

Mnenje strank

Svoje vtise nam lahko pošljete na naš E-mail. Z veseljem bomo sprejeli tako vaše pohvale, kot tudi morebitne pritožbe in predloge, ki nam bodo pomagali postati še kvalitetnejši.

“Pozdravljeni.

Hvala za odlične bureke, super popestritev za zabavo!

lp”

“Pozdravljeni.

 Pišem vam, da se vam zahvalim za super bureke, ki ste nam jih dostavili na zabavo! Vsi udeleženci so jih hvalili. Zvezda je bil zagotovo Mongol’c. Izjava dneva je pa bila: “Super burek! Tudi ko je mrzel.” :)
lp”

“Pozdravljeni!
Bureki so bili fantastični! Verjamem, da ste danes pridobili vsaj 3 nove stranke, ki vas bodo kontaktirali za podobne dogodke.
lp, Metka”

“Ni ga čez kitaj’ca in mongol’ca. Enostavno sta ta dva bureka daleč najbojša.”

“Burek-dostava je res zakon, vedno pripeljejo pravočasno in kar je najbolj važno…vedno svež,vroč in okusen burek. Meni osebno so najboljši »mongolc«, »kitajc«, »vegi«, pa kaj se sprenevedam…vsi so odlični!

Meni pa je najboljši »kitajc«. – Sodelavka Sladjana”

“V imenu ekipe Spletnik vam sporočam, da smo izjemno navdušeni nad vašo ponudbo malic, od burekov do hamburgerjev. Vedno se najde kaj za vsakega, tudi za vegetarijance, za katere ponavadni v taki branži nimajo posluha. Osebno bi pohvalil izvirnost pri mesnih burekih, ki so moji najljubši, še posebno mi gre v tem obdobju v tek mongolski burek. Le tako naprej.

Matjaž
Spletnik d.o.o.”

“Pozdravljeni, danes sem pri vas imela naročene bureke in rada bi se vam zahvalila za taaaakooooo dobre bureke, vsi so jih hvalili. Sploh niso verjeli, da so to kupljeni bureki, so mislili, da so od doma :))) Le tako naprej, z moje strani imate same pohvale in z veseljem vas bom priporočila tudi drugim!!

Lep pozdrav”

“Spoštovani,
velike pohvale za vaše bureke! Čisto vso so bili navdušeni nad njimi – tudi taki, ki natančno vedo, kaj so pravi bureki.
Lp”

“Za toplejše dobro jutro, vam spustim en stavek v zahvalo za korektno sodelovanje.
Gostje so bili nad bureki navdušeni in so potamanili vse!
Prihodnjič moram povečati obseg naročila.
Naj se vam kaj prikupnega pripeti v tem malem petku.”

“Pozdravljena!
Še enkrat se bi vama rada zahvalila za vse. Bureki so fantastični in vsi so jih bili zelo veseli.
Lep pozdrav!”

Nazaj na prvo stran

Na vrh strani